SOMBAHAR > EEDEBİYAT > Düzyazı > Kitap Tanıtımı > YENİ BİR ŞİİR KİTABI : "OKYANUSU GÖLE SIĞDIRMAKTIR ŞİİR"
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: YENİ BİR ŞİİR KİTABI : "OKYANUSU GÖLE SIĞDIRMAKTIR ŞİİR"  (Okunma Sayısı 98 defa)
30 Haziran 2009, 16:59:39
Ergün Veren
Üye
**

« : 30 Haziran 2009, 16:59:39 »

OKYANUSU GÖLE SIĞDIRMAKTIR ŞİİR ...

"....... Bana göre, şiir; yaşananların ya da yaşanmayanların dizeleştirilmesidir. Şiir, okyanusu göle sığdırmaktır. Bu nedenle kitabımın adını böyle koydum.

Neden şiir? sorusunun cevabına gelince…

“ Dediler, şiir yazıyormuşsun.
Dedik, âcizane.
Dediler, nedir?
Dedik, gönül imbiğinden süzülenlerdir.
Dediler, beğenmeyenler varmış.
Dedik, eyvallah…” sözleriyle dizelere dökmüştüm bir zamanlar… 

İyi okumalar diliyorum.  Ergün Veren Ankara, 10 Mayıs 2009 ..."

Adı                   : Okyanusu göle sığdırmaktır şiir.©
                                                 Yazarı                   : Ergün Veren
                                                 Kapak ve Düzen   : Ergün Veren
                                                 Baskı ve Cilt   : Türkerler Kitap Kırtasiye Ltd.Şti. Beşevler/ANKARA
                                                 I.Baskı                    : Mayıs 2009
                                                 Yayımcı                   : Ergün Veren
                                                 ISBN                  : 978-605-60678-0-8   
                                                 Sipariş ve İletişim   : (532) 465 74 82
                                                 Yayımcı İrtibatı   : (532) 465 74 82  (ergunveren@hotmail.com)
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Paylaş
Gitmek istediğiniz yer: